perjantai 2. joulukuuta 2016

lähtövalmistelut kusee


Laukku on pakkaamatta, tukka litimärkänä pesun jäljiltä. Väsyttää. Aamupäivällä reppu pitäisi  olla latingissa ja minun ratin takana. Tutun työmatkan ajelee vanhasta muistista vaikka puoliunessa, mutta matka Helsinki-Vantaalle vaatii hieman parempaa vireystilaa. Kun Finnair ottaa kuljetusvastuun, voi jälleen hieman torkahtaa. Mutta miten on mahdollista, että lähtövalmistelut on näin pahassa jamassa??? Otin sentään juuri varmuuskopion puhelimestani, mikä korvaakin kaikki matkatavarat. Hah.


Huomenna suuntaan siis Lontooseen jälleen kerran. Mieleen on pulpahdellut mukavia suunnitelmia sitten tämän postauksen, toivottavasti ne toteutuvat ja saan niistä jotain kerrottavaa teillekin. Ja jäihän viimeksi mainitsematta lähes perinteeksi muodostunut mysteeriohjelma, jollaista veikallani on tapana järkätä. On ollut musikaalia, taikashowta, keikkaa jne... Huiseja kokemuksia kaikki!

Mutta hei! Meille saapui tänään kaksi kappaletta vitriinejä olohuoneen olemusta kohottomaan. Olen yhtä hymynaamaa. Näitä on odotettu hartaudella. Ei tosin siksi, että toimitus olisi vienyt kauan vaan, koska mieleisen yksilön löytyminen ei ollutkaan niin helppo juttu. Ja oli tietty ihan viisasta hommata mööpelit kotiin just lähtöä edeltävänä iltana... Vitriineistä(kin) myöhemmin lisää - sanon vain, että unohtakaa puheet mustasta unelmasta ja harmaasta vallankumouksesta - nainen on muuttanut mieltään - jälleen kerran! ;)

Ihanaa viikonloppua teille, meitsi raportoi seuraavaksi muilta mailta! xx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)