tiistai 31. tammikuuta 2017

tänään maistui kesältä


Anteeksi, mutta mihin tämä tammikuu on hujahtanut? Tammikuu, mikä on yleensä kyllästyttävän pitkä kuten loka- tai marraskuu. Tai talvi yhteensä. Loppu se on, eikä se tuntunut ollenkaan niin tavanomaisen pitkältä.

Vielä on kuitenkin matkaa kesään... Tilanne vaatii jonkinlaisen tilannekatsauksen - ainakin siksi, että saan itseni jotenkin kartalle ja oleellisen tasalle. Epäoleelliseen on kulunut aikaa luvattoman paljon, vaikka eilenkin illalla tuntui maailman tärkeimmältä nahjustella vilttiin kääriytyneenä sohvan uumenissa. Ikään kuin puolustuksekseni voin kertoa hiipineeni välillä keittiöön (edelleen viltin sisällä visusti), vaikkakin vain hakemaan teetä ja hieman myöhemmin jugurttia.Alkuvuosi on taaperrettu sairaana. Verikokeen tulos kertoi vihdoin viime viikolla, että veressäni on mykoplasma. Antibioottia on napattu jo toista viikkoa, joten jospa tästä vihdoin noustaan. Tilanne on tässä vaiheessa muuten aika mukava, mutta urheilemaan en juuri kykene. Vähänkin reippaampi liikunta saa sydämen hakkaamaan, niin kuin se pyrkisi rinnasta ulos. Vähintäänkin hengittäminen on raskasta eikä ilma kulje normaalisti. Kroppa ei toimi normaalisti. Energiatasot ovat onneksi nousseet, mikä on mukava asia ihan normiaskareita ajatellen. Pahimmillaan pakolliset toimet tuntuivat ylivoimaisilta.

Reissasin tässä kuussa ensin Berliiniin, sitten Narvaan. Ensimmäisestä vielä kuva-antia tuloillaan, kunhan vain saisin nuo tuhannet ja taas tuhannet kuvani jonkinlaiseen järjestykseen. Ongelma kuvien kanssa on todellinen ja paisuu kuin pullataikina. Help!Rakastuin uudelleen avokadoleipiin. Sitten makunystyräni hullaantuivat chilijuustoon, jota raahasin Virosta sekä soosiin, jonka bongasin itsensä Jamie Oliverin ohjelmasta. Olen ehkä pikkiriikkisen rakastunut myös Jamieen, ottaisin hänet meille kokkaamaan ihan mieluusti - ruokapalkalla, haha.

Tänään töistä tultuani hahmottelin tätä kirjoitusta päässäni. Hörpin itse kesällä valmistamaani mustikkamehua ja katselin ikkunasta lintulaudalla pörrääviä pikkulintuja. Suussa maistui kesä!

Ehkä kesä saapuu tänä vuonna aiemmin? Ja sitten se on tietysti pitempi ja lämpimämpi kuin naismuistiin.  Eiks niin? Tervetuloa helmikuu! xx


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)