sunnuntai 15. tammikuuta 2017

uudet maisemat

Aamukahvipöydästä avautui eilen uudenlainen maisema. Mietin, onko keittiössä hieman aiempaa valoisampaa. Kiertelin taloa kahvikuppi seuranani ja kurkistelin ikkunoista, joista avautui uusi, aiempaa avarampi näkymä. Meillä eletään keskellä hakkuutyömaata.
Yöllä satanut lumi peittää alleen pahimman hävityksen, mutta ei se silti pysty piilottamaan loputtomia oksakasoja eikä varsinkaan valtavia pöllipinoja. Peltoamme koristaa moto sekä ajokone, jonka vieressä nököttää hieman yksinäisen näköinen polttoainesäiliö. Eikä lumi peitä sen enempää avartunutta maisemaa torppamme ympärillä, se tekee maiseman vain hieman pehmeämmäksi.

Miltähän maisema näyttää kesällä? Ilma tuntuu nyt ainakin liikkuvan pihassamme vapaammin - vai onko se vain kuvitelmaa? Ehkä itikat menevät samaan lankaan ja jättävät meidät ensi kesänä omiin oloihimme?


Omiin oloihini saisi myös pikkuhiljaa jättää tämä flunssa! Laskeskelin, että koko alkuvuosi on mennyt puolikunnossa. Käytännössä olen ollut aivan naatti joulusta lähtien työrintamalla tapahtuneiden seikkojen vuoksi. Arvaatte varmaan, ettei tauti ole siihen ainakaan positiivisesti vaikuttanut.

Mutta, kyllä tästä vielä noustaan ja saadaan elämä taas normaaleihin uomiinsa. Hieman jo huvittaa, että kolme viikkoa taaksepäin työpäivät venyivät yli kymmentuntisiksi ja viime viikolla kun tilanne normalisoitui, käytin saman ajan nukkumiseen. Oli pakko, sillä kroppa ja pää huusi sitä.

Huomenna alkaa uusi viikko, olkoon se meille suotuisa ja edellisiä parempi - tämä tauti riittää minulle nyt! xx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)