sunnuntai 5. helmikuuta 2017

hemmotellen helmikuuhun
Pitkästä aikaa taivaalta leijailee hiutaleita. Vaikka jo salaa haaveilen kesästä, on talvi kuitenkin vielä todellisuutta näin helmikuussa. Ensi viikolle onkin luvattu ihan liian kylmiä kelejä - jopa kahtakymmentä... 

Ajattelin aloittaa asennoitumisen kylmään säähän liottelemalla varpaitani kuumassa kylvyssä. Jalkakylpyjä tulee otettua aivan liian harvoin, vaikka se onkin yksi helpoimmista tavoista tarjota itselleen pientä hemmottelua. Hetken voi käyttää myös mielensä lepuuttamiseen ja kylvystä nousevien eteeristen tuoksujen siemailuun. Aika ihanoo!Hemmottelu on helppoa, mutta helppouden muistaminen on joskus vaikeaa.
Hemmotteluun ei tarvita suuria. 

Viikolla lakkasin sormenkynteni pitkästä aikaa. Lakkaamattomuuteen ei ollut muuta syytä kuin yksinkertainen laiskuus. Huomasin pian, miten lakatut kynteni piristivät mieltäni ja vilkuilinkin niitä alkuun tuon tuosta. Nukkumaan mennessä rasvasin kädet ja öljysin  kynsinauhatkin - ihan vain hemmotellakseni itseäni hieman lisää.

Ystävättäreni kertoi taannoin, kuinka hän oli alkanut hemmotella itseään teellä, jonka olin antanut hänelle lahjaksi. Teepaketti oli odotellut kaapissa jo tovin oikeaa hetkeä kunnes pitkällä sairauslomallaan hän tarttui pakkaukseen.

Jalkakylpypommit löytyivät joulupukin kontista ja ovat niin söpöjä, etten melkein raaski käyttää niitä. Aina silloin tällöin on kuitenkin hyvä muistaa pitää itseään hyvänä ja usein se heijastuu myös ulkopuolellemme. 

Muistakaa siis, että helmikuu on hyvä kuukausi aloittaa hemmottelu.
xx
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)