sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

viikonlopun eväät


Hups, sinne vaan viikko vierähti salakavalaan tyyliinsä. Selvisin kuin selvisinkin maanantain hammaslääkäristä - hurraa sille. Vielä se lysti ei aivan lopu, mutta maali häämöttää jo. Palkitsin itseni tästä hyvästä jo vähän ennakkoon hankkimalla aktiivisuusrannekkeen (parin vuoden pähkäilyn jälkeen), ja se onkin pitänyt kiireisenä sitten koko viikon. Ei tule päänsilittelyjä koneella istumisesta... Mielessä onkin käynyt, että oliko tämä nyt sitten mitenkin järkiostos - tieto (lähinnä) passiiviisudesta kun lisää tuskaa, niin sanotusti.Mutta ne otsikossa luvatut viikonlopun eväät:

Koiranäyttely. Eilinen meni näyttelyhommissa, mitään järjellistä en oikeastaan saanut aikaan kotiin palattuamme. Toki niitä pakollisia kuvioita, lämmittämistä, ruoanlaittoa, saunaa. Pitkän talven jälkeen ensimmäinen koiranäyttely, joten sitä oli odotettu kuin kuuta taivaalle. Narvan reissu toki vähän katkaisi talvitaukoa, mutta silti. Hukkaan ei mennyt odotus, eikä reissukaan - olen vähän pähkinöinä eilisestä vieläkin! Tästä lisää myöhemmin.Smoothie. Tämän hetken lempparismoothie sisältää omenaa, päärynää, kiiviä, appelsiinia ja vettä. Makeutta voi lisätä halutessaan taatelilla ja proteiinia vaikka avokadosta. Toisaalta smoothie on ihanan raikas noista neljästä hedelmästä tehtynä.

Lukeminen. Perjantaina Ärrällä odotteli muutama uusi opus talouteen, olen avannut niistä paksuimman, lähes neljäsataa sivuisen Lightroom- oppaan. Olen siis viimein investoinut myös oikeaan kuvankäsittelyohjelmaan ja olen lievästi sanottuna innoissani. Sekä täynnä kysymyksiä. Muut kirjat käsittelevät kirjoittamista ja huonekasveja.Ulkoilu. Tuo sää! Aurinko räköttää pilvettömältä taivaalta ja taas tekisi mieli hehkuttaa kevättä. Talitintit laulavat jo laulujaan, joten kai niihin nyt on uskominen - kevättähän neki laulavat. Sitä paitsi, näin viikolla ensimmäisen lokin kotikaupungissani ja perjantaina pulu kuskasi oksaa nokassaan. Ulos siis suuntaan nokkani minäkin - ihan pian.

Tänään olisi myös luvassa kylään tulevat vanhempani. Jossain rakosessa olisi ehkä taiottava jotain kahvileipää. Imurillekin olisi hommia, mihinköhän väliin senkin saan ujutettua? Hommiin siis!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)