lauantai 1. huhtikuuta 2017

18 x kuvamuistoJoko seurailet minua Instagramissa? Tiesitkö, että olen siellä? Jos et, niin ei se mitään, ehdit vieläkin!

Harmillista kyllä, käyttäjänimeni (mariamaria - sekä monet sen eri variaatiot) on instassa varattu, joten käytän siellä nimeä marbemilia. Toivottavasti tästä mutkasta matkassa huolimatta, löydätte tilini sieltä. Sisältö seurailee jonkin verran blogiani, mutta lähettelen sinne myös blogissa julkaisemattomia kuvia. Uusista postauksista koitan opetella ilmoittamaan harhailevan ja unohtelevaisen muistini sallimissa puitteissa.  


Arvastikin jo varmaan, kuvat ovat instagramistani. Osan olet niistä ehkä nähnyt joko blogin puolella tai ehkä facebook-tililläni? Niin, sieltäkin blogini löytyy. Ja toivottavasti sielläkin minua seuraisit, ainakin uudet postaukset löytyvät sieltä helposti.

Jos pari sanaa kuvista, todella tiivistetysti: koirat, luonto ja elämä. Okei, mukana yksi työmatka ja pari muistoa Lontoosta. Sitähän tämä elämäni on, hyvin pitkälti. Koirista ja luonnosta ammennan iloa elämääni, muistelen kaiholla menneitä matkoja ja haaveilen uusista seikkailuista - tavanomaista tarpomista. Näistä asioista blogikin koostuu.

Kuvittelen viimeinkin löytäneeni oman lokeroni tässä kaikessa, olen enempi itseni. Toivon, että se välittyy kuvistani ja teksteistäni. Matka on silti kesken, joten toivon kehittyväni edelleen - niin kirjoittajana, kuvaajana kuin ihmisenä.

Ihanaa, jos seuraat matkaani! Ja olisin todella ilahtunut kommenteista/kysymyksistä/mistä ikinä, joita voit jättää vaikka anonyymisti jokaisen postauksen jälkeen.Nyt toivotan sinulle mukavaa ja rentouttavaa lauantaita!!

maria xx


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)