lauantai 8. huhtikuuta 2017

aloitetaan päiväOlisipa joka aamu pöydässä tällaiset herkut! Banaanipannukakkuja, hieman liian sulanutta mozzarellaa, mansikoita... Kahvia ei tarvinne erikseen mainita, se kuuluu kattaukseen ja ilman sitä koneisto ei käynnisty. Juuri keitetyt kananmunat ovat plussaa, niiden keltuaisen kuuluu olla hieman pehmyt, jopa pikkiriikkisen raaka.

Mansikoista mieleen pomppaa aina kesä, onneksi sinne ollaan matkalla. Talvella on turvautuminen pakastemansikoihin, vaikka mieli halajaa aina tuoreita. Olen kuitenkin oppinut, etteivät ulkomaalaiset mansikat tuota kuin pettymyksen - mitäänsanomaton, halju mauttomuus ei innosta - olkoonkin, etteivät muovirasiassa lötköttävät, kertaalleen pakastetut ja sulaneet mansikanrutaleet ole kaikkein kuvauksellisin näky. Olen oppinut myös sulkemaan silmäni tältä pikkuseikalta ja pärjään talven ilman tuskia kotimaisilla, ei niin kauniilla mansikoilla.Tämän päivän ohjelmassa on ihania koiravauvoja - iik, en kestä! Varmaan muutakin ohjelmaa olisi, mutta en ehkä pysty nyt keskittymään aktiivisesti muuhun kuin odotukseen siitä, että pääsen nuuskuttelemaan ja halimaan pikkuisia. Pentulaatikossa on jo täysi tohina, kun yhdeksän kolmeviikkosta häärää ympäriinsä! Palailen heihin myöhemmin, toivottavasti kuvien kera. Siihen asti, heihin voi tutustua täällä.

Neri käy yhtenään kyselemässä, tulisinko olohuoneen lattialle osuvaan aurinkolänttiin paistattelemaan päivää. Houkutteleva ajatus, mutta ihmisen velvollisuudet taitavat kuitenkin kutsua... edes oikeassa kädessä jylläävä jännetupintulehdus ei taida olla riittävä tekosyy.

Aloitetaan siis päivä - mukavaa lauantaita!


maria xx
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)