keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

kesäkuulumisiaNyt kun kelit alkavat olla kohdillaan, voi hyvin otsikoida jutun kesäkuulumisiksi. Olen ainakin ennättänyt reagoida, että on kesä.

Pariin viime päivään on mahtunut luonnollisesti kesäaskareita kuten ruohonleikkuuta, mullassa tonkimista ja pihamaalla ajelehtimista. Kesäpuuhiin kuuluu olennaisesti myös kotihommien tehokas välttely. Tylsät duunit kuten vessanpöntön pesun voi laiminlyödä ihoa kutkuttelevan sään kustannuksella myöhemmälle. Sen tai imuroinnin voi hoitaa aivan hyvin auringonlaskun jälkeen eli puoliyhdentoista hujakoilla... eikös se ole ihan normaalia?
Koska ihminen ei elä pelkällä auringon paisteella, etsimme toissa päivänä korvasieniä. Sienestys se vasta jännää puuhaa onkin! Niitä on etsittävä hiippaillen, muuten ne tuntuvat katoavan näköpiiristä. Ja minähän en siis syö minkäänlaisia sieniä. Onneksi myös kiinalainen noutoruoka on olemassa, kevätkääryleet kuuluvat ehdottomiin lemppareihini. Niillä voisin kuvitella eläväni - auringonpaisteen lisäksi siis.

En tiedä kuka se oli joka keksi, että kesä on hyvää aikaa remontille? Olohuoneremppa alkaa olla nyt ajankohtainen! Ajatuksia toteutuksen suhteen on kypsytelty ja ne alkavat olla valmiit. Remonttiasiasta puheenollen, ihmeteltiin tässä ystävän kanssa, kuinka kotimme niin sanotusta työkalukomerosta ei koskaan löydy yksinkertaisia työkaluja kuten vasaraa tai ruuvimeisseliä. Joskus niille olisi tarvetta jotain pieniä "säätöjä" varten. Ja voin kertoa, että tuolla miehellä on jos jonkinlaista vimpainta ja vempainta - en tiedä puolienkaan nimiä, saati käyttötarkoituksia. Mutta niin vaan on työkalut minulta piilotettu.Iskipä naiseen varmasti kesähulluus sillä talviturkki tuli molskautettua tänä iltana järveen. En sentään kehu kauhoneeni vedessä pitkälti, mutta pieni kiemura tuli tehtyä. Ehkäpä hulluus tarttui kyläilevästä Werneri-koirasta, joka on varsinainen vesipeto. Kuinka vesileikit voivatkin tehdä koiran iloiseksi!

Ihanaa kesää kaverit - kai sitä nyt jo uskaltaa toivottaa.xx maria


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)