sunnuntai 13. elokuuta 2017

loppu on uuden alku


Elossa ollaan. Töihin palaaminen aiheuttaa aina pientä vapauden kaipuuta, saa haaveilemaan matkoista maailman ääriin ja puristaa ylimääräiset mehut muijasta. Asiaa ei helpota villiintynyt unirytmi ja tottuminen vähintään yhdeksän tunnin yöuniin. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, nukuin tosiaan piiitkiä unia. Nyt on ensimmäinen viikko pyristelty töiden parissa huomattavasti lyhyemmillä unilla, jospa se tästä taas lähtee.

Useampi asia on saatu päätökseen - olohuoneremontti on taputeltu, enää vain pari huonekalua hakee omaa paikkaansa, taulut pääsyä seinille ja niin edelleen. Olen vain onnellisena pyörinyt olohuoneessa ympäriinsä, ihastellut sen raikkautta ja avaruutta. Melkein kuin ei olisi kotona ollenkaan, vaikka samaan aikaan tila tuntuu enemmän omalta kuin koskaan.
Viikonloppuna päättyi koiranäyttelykausi porukkamme osalta. Meillä on ollut taas aivan mahtavan mukavia näyttelyreissuja kasvattien omistajien kanssa - kerrassaan huippua sakkia! Siksi näyttelykesästä luopuminen aiheuttaa pientä haikeutta. Tyhjiö on kuitenkin nopeasti täytetty muilla menoilla. Ensi viikonloppuna alkaa syksy ja koirat saa päästää metsään. En ole silti vielä valmis luopumaan kesästä muilta osin, en vielä.

Kuvan pitkäkorva hyppeli ja ruokaili ihan muina pupuina pihamaallamme tässä eräänä päivänä. Koirat eivät tienneet kaverista mitään vaan vetelivät kauneusuniansa sisätiloissa, mutta olen varma, että mokoma käy vähän väliä puskissamme haukuttamassa koiriamme. Tällä kertaa töpöhäntä käväisi aivan koiratarhan aidan vieressä, ikään kuin katsomassa missä vika, kun mitään ei kuulu.

Pikkupennut kasvavat kohinalla. Pikkuherrat ovat vieneet sydämeni ja ihmekös tuo, katsokaa nyt noita mussukoita!Vääntäydyn vällyjen väliin ja näen toivottavasti unia kaukomaista tai söpöistä koiranpennuista, aamulla odottaa taas arki. Päätin, että ensi viikolla yritän skarpata yhdessä jos toisessakin asiassa. Reipasta alkavaa viikkoa.


maria xx

kuva koiranäyttelystä Sanna, muut kuvat omiani
Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)