lauantai 9. syyskuuta 2017

ah, viikonloppu


Sinne taas hurahti viikko, vähän toista. Olen huidellut blogin suhteen kovin huolettomasti kuin koiranpentumme - niiden elämä näyttää melko lunkilta.

Mitä nyt yhden pelastusoperaatioon on tarvinnut sivuleikkureita, nokkoset ovat polttaneet ikävästi hänen paljasta pennun nahkamasuaan ja jalkaakin vähän sattuu, kun leikit ovat toisinaan melko rajut. Kaiken kukkuraksi raukkaparka putosi rappusista. Ja kaikki tämä yhdelle onnettomalle muutaman päivän sisällä. Eli jos häneltä kysytään, ei koiranpennun elämä niin helppoa ole.

Niinpä itsekin voin todeta, olleeni koko viikon rättiväsynyt. Tuleva syksy vähän pelottaa - kuinka pysyn hereillä marraskuun kalseudessa ja pimeydessä. Oli tosin pitkiksi venyneitä työpäiviä. Ne riittivät siihen, että kun yhdentoista tunnin jälkeen kotiuduin, jaksoin hädin tuskin syödä.
Jospa viikonloppu elvyttää, luotan siihen. Vaikka aina on pientä ohjelmaa, niin aikataulua ei onneksi ole. Jos jotain jää tekemättä, ei se ole katastrofi. Aion panostaa hyvään ruokaan, juoda marjaisia smoothieita ehkä huoltaa kehoa ja mieltä joogaamalla. Toivottavasti pääsisin nauttimaan myös ulkoilmasta, vaikka juuri nyt näyttää tihuuttavan vettä.Kuvat ovat viime perjantai-illalta. Vaikka ne ovat vain puhelimella räpsäistyjä, niin ne viehättävät itseäni oikein kutkulleen. Toiset viettävät laatuaikaa menemällä leffaan, me hurautettiin ajokoira mukana metsään. Taika pääsi treenaamaan pupun kanssa, me miehen kanssa sitä seuraamaan. Ehti siinä ihastella myös ympäröivää luontoa, joka on jo selvästi kääntänyt syksyn lehden kirjassaan.


Pääsimme näkemään jäniksen useita kertoja, pariin otteeseen ihan muutaman metrin päästä silmätysten. Reitin varrelle jäi myös tämä kaunis vesimylly. Vanhat rakennukset saavat aina ihastusta aikaan, vaikka kyseessä olisi vain harmaaksi haljuuntunut lautalato pellon laidassa. Hirsinen Simpelin mylly sen sijaan on vuodelta 1856.

Nautitaanhan nyt viikonlopusta!maria xx

Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)