torstai 14. syyskuuta 2017

kuumilla kivillä
Viikko starttasi ehkä parhaalla tavalla, jonka kuvitella saattaa. Lunastin viimein joululahjaksi saamani kuumakivihieronnan, enkä voi olla suosittelematta sitä kenelle tahansa hemmottelua kaipaavalle tai vaikkapa lahjaksi. Oli niin ihanaa, että melkein itketti - voi, kunpa pääsisi uudestaan.

Itselleni tavallinen hieronta on usein turhan jännittävää, jännitän lihakset liikettä vastaan kipua tuntiessani, ja silloin varsinainen tarkoitus muuttuukin päinvastaiseksi. Kuumakivihieronnassa kipua ei tarvitse pelätä, vaikka lihaksissa jäykkyyttä olisikin. Aistit valtasi ihana lämpö, hierontaöljyn tuoksu ja rentouttava hieronta. Kivien kevyt paino kropalla tuntui sekin kovin hyvältä. Kivet tuntuivat kumman pehmeiltä iholla, ei olenkaan kiviltä. Olisin voinut jäädä makaamaan hierontapöydälle varmaan maailman tappiin saakka, kunhan joku olisi silloin tällöin vaihtanut uudet, lämpimät kivet.
Sittemmin olen "nauttinut" lähinnä pissalätäköiden luuttuamisesta - jos ei lasketa äärettömän hyvältä maistunutta lohisalaattia. Tai rauhallisia kävelyitä metsässä kolmen koiranpennun ja Nerin kanssa ja mitä näitä nyt on. Niin! Olen nauttinut myös treenaamisesta ja joogasta. Aloitan ensi viikolla ohjatut joogatunnit lähiopetuksessa, kun tähän asti olen harrastellut kotona Yogaian kanssa. Maltan tuskin odottaa.

Olen myös innostunut kokeilemaan Instagramin puolella InstaStory- sovellusta, käyhän kurkkaamassa tiliäni ja tarinoitani @marbemilia.


Kuvat reissuiltani, eivät siis liity postauksessa mainittuihin asioihin.


maria xx


Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.
2 kommenttia :

 1. Hei Maria,

  Ihana kuulla että olet ollut mukana tunneillamme ❤️ Toivottavasti näemme sinua myös jatkossa!
  Aurinkoista syksyä sinulle!


  Namaste,
  Johanna Yogaialta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana ollaan edelleen. Konsepti sopii täällä syrjässä asuvalle erinomaisesti kun jooga-aika on just sillon kun itselle sopii! Pitäisi vain uskaltautua oikeasti näkymään tunneilla (lue:laittamaan sitä kameraa päälle), saisin varmaan vielä paljon enemmän touhusta irti. Kaunista syksyä meille kaikille! <3

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)