tiistai 3. lokakuuta 2017

viikonlopun kuvia
En kestä, miten syksyn värit ovat hiipineet luontoon. Teiden vierukset täyttyvät keltaisista lehtivanoista, puiden aluset peittyvät keltaisen ja oranssin värisiin mattoihin, joissa on ihana kulkea. Tekisi mieli heittäytyä niiden joukkoon. 
Syksy on tuonut mukanaan uusia tuulia, suoritan ajokoirien ajokoetuomarin oikeuksiin kuuluvia harjoitteluita. Teoriakurssin lisäksi se edellyttää maastossa suoritettuja harjoituksia, joten koiramaisissa merkeissä raittiissa ulkoilmassa on tullut vietettyä vapaa-aikaa vähän normaalia enempi. Omiakin koiria on tullut vietyä metsälle uudella innolla ja kiinnostuksella. Ja tietysti jäljellä olevia pentuja on pitänyt tutustuttaa metsään.

Metsässä vietettyjen tuntien varjolla olen laiminlyönyt tehokkaasti kotihommia ja niitä onkin kertynyt rästiin lähes loputon lista. Hetkittäin poden pientä tuskaa niiden vuoksi, mutta toisaalta - mihin ne katoavat? Jos kuitenkin hoitaa ne pakolliset kuviot edes joten kuten. Talven pimeinä päivinä ennättää kupista vaatekaapin perukoilla ja puunata astiakaappeja, eikö vain? Mitä on elämä, jossa mieluisimmat asiat polkeutuvat tehtävälistojen suorittamisen uuvuttamina unholaan? Sitä paitsi uskon, että mieluisat hommat voimaannuttavat, korjaavat henkeä ja mieltä - se, jos mikä on tärkeää.

Ja vaikka kotini olisi hieman hyrskyn myrskyn, koirani eivät siitä välitä. Päin vastoin, ne ovat vain kiitollisia saamastaan huomiosta. 
maria xx


Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)