torstai 30. marraskuuta 2017

marraskuun viimeinen
Niin se vaan hujahti pitkä ja pimeä marraskuu. Viimeisen päivän kunniaksi saatiin myös hieman lisää lunta ja pientä pakkasta, joten saan viimein aasin sillan näille pehmoisille villapaitakuville - en millään tohtinut julkaista näitä kun ulkona oli plusasteita ja vettä vihmoi harmaalta taivaalta. Vaikka onhan tässä voinut pukeutua villapaitoihin läpi kesän ihan muina vilukissoina...

Tulipa tässä ohitettua ihan puolihuomaamatta sellainenkin rajapyykki kuin blogin 5-vuotispäivä. Niinpä. Viisi vuotta olen horissut juttujani menemään. Enpä aloittaessani ajatellut sen kummemmin, kuinka pitkään blogi kulkisi mukanani. Vuodet ovat vierineet vauhdilla, hyvä tavaton sentään!Merkkipäivä sai minut pohtimaan onko mukana ehkä lukijoita, jotka olisivat kulkeneet mukana koko matkan? Mietinnän alla on myös ollut jotain pientä kivaa teille, jotka juttujani luette. Jotain osoitukseksi siitä, kuinka kiitollinen olen teistä lukijoista. Se voisi olla kauniin kiitoksen lisäksi ehkä arvonta tai ehkäpä blogin ihka ensimmäinen(!) Q&A- postaus - tai molemmat! Sanokaa te, kiinnostaisiko jompi kumpi tai ehkä molemmat?

Marraskuuhun mahtui enempi mukavia kuin ikäviä asioita. Ehkä positiivisten asioiden etsiminen auttoi, vaikka joinain päivinä olikin hitusen vaikeaa. Useampana päivänä positiiviset asiat kuitenkin löysivät minut, kuten vaikkapa se kun lapsuuden ystäväni tupsahti työpaikalleni. Seuraavana iltana tavattiin vielä uudestaan ja vaihdetiin kuulumisia paremmalla ajalla. Tätä kirjoittaessani hän on lentänyt jo takaisin kotiinsa, mutta nuo pienet hetket ja ajatus niistä hymyilyttää yhä. Ehkäpä marraskuuhun tarvitaan vain ripaus asennetta. Luulen, että sain ainakin itselleni reseptin selvitä siitä jatkossakin paremmalla mielellä. Pitkiä talvikuukausia on vielä muutama edessä, mutta ehkä niistäkin nyt selvitään. Toivotetaan joulukuu hymyillen tervetulleeksi!


maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)