maanantai 20. marraskuuta 2017

nopeita päiviä
Eipä liene mitään uutta auringon tai harmaan marraskuunkaan pilviverhon alla, että päivät ovat nopeita. Liian nopeita vähäisen valon uneliaaksi tehneelle ihmisotukselle. En ole luovuttanut enkä antanut pimeyden voimille valtaa, olen vain ehkä hieman normaaliakin hitaampi. Valoisasta ajasta on otettava kaikki irti.

Marraskuun positiivisuuslista on saanut jatkokseen mieltäpiristäviä juttuja. Ilvesperhe ällistytti eräänä iltana kotimatkalla, tänään listaan voi kirjata valkohäntäkauriin ja ketun. Yhtenä aamuna mies oli jättänyt keittiönpöydälle hauskan viestin ja keittänyt pannullisen kahvia. Olkapää on ehkä sittenkin ehjä olkapää, parin viikon kipuilu tuntuu hellittäneen (kop kop, koputan puuta). Harvahampainen ajokoiranpentu jaksaa huvittaa. Sähköpostilaatikkoon tupsahti pari mieluista viestiä. En ole varma halusinko listaan materiaan liittyviä asioita, mutta pakko siihen on lisätä uudet mieluisat "metsäkengät", joiden löytäminen kesti viikkoja. Jalkojen pysyminen kuivina on tärkeimpiä asioita maailmassa - metsässä liikkuvat varmasti tietävät, mitä tarkoitan.Suurimpia saavutuksiani marraskuun aikana - ehkä koko vuoden aikana - on jonkin asteinen ryhtiliike kodin järjestyksen suhteen. Tässä iltana eräänä sain päähänpiston pestä ikkunat(!). Paljon turhaa roinaa on päätynyt turhien roinien päätepysäkille ja ilma tuntuu kiertävän kotona projektin edetessä aina vain paremmin. Vielä on paljon tehtävää, mutta suunta on selvä.

Vielä kun ryhdistäytyminen ylettyisi parempaan ajanhallintaan ja ehtisin laittamaan asioita sekä kuvia enempi ylös. Tulossa ainakin asiaa shampoosta ja kodista. Energistä viikkoa!
maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)