keskiviikko 8. marraskuuta 2017

positiivista marraskuuta etsimässä


Koska tulin tässä puolivahingossa päättäneeksi, että tämä marraskuu on positiivisuuden kuukausi, on kai yritettävä ihan tosissaan. Säästä en edes aloita, sanon vain, että plus viisi teki näiden kuvien kauneudesta katoavaista.

Mitä siis aion tehdä? Aion etsiä jokaisesta päivästä jotain positiivista. Onni ei aina tule kello kaulassa, mutta katsomalla tarkemmin, voi huomata yhä enemmän ilahduttavia asioita ympärillään. En sentään lähtenyt keksimään pyörää uudelleen, mutta ehkäpä vanha kikka listata iloa ja onnellisuutta tuovia asioita todella auttaa selviytymään pitkästä ja pimeästä kuukaudesta. Ehkä ne auttavat sinuakin?  • 5. päivä Onni on ystävät ja eritoten ystävät, jotka antoivat(!) kilotolkulla hirven jauhelihaa.
  • 6. päivä Maanantai-illan jooga paransi päivän siitäkin huolimatta, että pitkään hiljaiseloa viettänyt olkapään kipuilu on palannut. Laji antaa kuitenkin joka kerta niin paljon hyvää keholle ja mielelle, että siihen jää koukkuun.
  • 7. päivä Ostin sisustuslehden, inspiroiduin, levitin olohuoneen lattialle matot, keräsin lattialla pitkin poikin lojuvat hiiret, ketut ja muut metsäneläimet lelulaatikkoon, roudasin kierrätystavaraa oven pieleen valmiiksi aamuiseen lähtöön ja siistin vähän sitä sun tätä. Keitin myös omenachutneya, jonka kanelin, curryn ja chilin aromit lämmittävät viilenevinä päivinä.
  • 8. päivä Juttutuokio isin kanssa. Vaikka jutustelu oli enempi niitä näitä, niin se ilahdutti. Ehkä yksinkertaisesti siksi, että yleensä kahdenkeskisiä rupatteluhetkiä on enempi äitiliinin kanssa.
Hyvin yksinkertaisia ja pieniä, arkisiakin asioita.
Millaisia postiivisia asioita sinun päivissäsi on lähiaikoina ollut?maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

2 kommenttia :

  1. Voi kuinka ilahduttava ajatus listata onnen aiheita joka päivältä - niitä pieniä onnellisuuden ituja kun löytyy joka puolelta, jos vain tarkasti katsoo, ja juuri niistä arjen asioista :) Tänään minua on ilahduttanut ylipäätään se, että on lauantai ja on saanut lepäillä ja juoda mustaherukkamehua :)

    VastaaPoista
  2. On ihanaa, jos ja kun pystyy iloitsemaan pienistä asioista. Toisinaan se vaan tuppaa unohtumaan arjen kiireen keskellä. Siksipä yritänkin välillä muistuttaa itseäni tästä pienten asioiden ihmeellisyydestä ja olemassa olosta. :) Ihanaa viikkoa siulle, Piia!

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)