maanantai 13. marraskuuta 2017

supersankari


Eilen vietettiin isänpäivää. Meille on hyvää vauhtia syntymässä uusi perinne, sillä jo useampana vuonna olemme kutsuneet vanhempani meille viettämään isänpäivää. Ajatuksena on viettää aikaa yhdessä, mutta myös se, että ruoka tulee heille valmiiseen pöytään. Samaa kaavaa on noudatettu ihan onnistuneesti myös äitienpäivinä.
Päivä kokonaisuudessaan menee marraskuun positiivisuuslistaan. Ja eritoten tietysti isi isänpäivän kunniaksi. Kiitollisuus kaikesta, mitä hän on hyväkseni tehnyt - auttanut ja tukenut elämässä monin tavoin, mahdollistanut paljon asioita. Kiitollisuus ja onni siitä, että hän on.

Isi vei minut pikkutyttönä ratsastamaan, koska halusin. Äiti oli usein mukana hänkin, mutta jotenkin ajatuksiini on iskostunut, että hevostelu oli enempi isin ja minun yhteinen juttu. Talli sijaitsi kaupungin toisella laidalla ja vain isillä oli ajokortti. Minua tallille kuskatessaan sai hänkin hevoskärpäsen pureman ja hurahti hevosiin ja raviurheiluun. Nykyään käydään sitten yhdessä raveissa.

Meillä oli myös tapana käydä urheiluopiston uimahallissa uimassa maanantai-iltaisin. Sitä aikaa uusi uimahalli oli hieno, sillä siellä oli liukumäki ja poreamme, mitkä tietysti olivat kovia juttuja lapsiuimarin mielestä. Ennen kotimatkaa joimme kahviossa keltaista jaffaa.Hyviä muistoja kertyisi varmaan kirjasarjan verran, vaikka vain ranskalaisilla viivoilla listaten - mikä parasta, uusia tarinoita syntyy vielä. Hän oli pienelle tytölle supersankari, joka osasi korjata kaiken ja tiesi äärettömästi kaikkea kaikesta. Vaikka tuo pieni tyttö on kasvanut aikuiseksi, maailma avartunut ja omakin tieto hitusen matkalla lisääntynyt, on oma isi edelleen oma supersankarini - se ei muutu koskaan.

Koskaan ei ole myöhäistä toivottaa myöskään hyvää isänpäivää, vaikka päivä oli virallisesti eilen. Eikä ole liian myöhäistä lähettää ajatuksia niille isille, jotka seuraavat meitä sydämissämme.


maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)