torstai 23. marraskuuta 2017

vegaaninen shampoo suosikki


Vegaaninen shampoo ja shampoopala saattavat kuulostaa vähintäänkin epäilyttäviltä molemmat. Itsestäni ainakin kuulostivat, varsinkin shampoopala kuulosti siltä, ettei se voisi olla oma juttuni.

Olen kärsinyt päänahan ongelmista ainakin koko aikuisikäni. Olen kokeillut monia ja taas monia shampoita kosteuttavista hilseshampoisiin. Puteleita on kiikutettu kylppäriin marketeista, apteekeista ja kampaamoista. Osa on pahentanut tilannetta, osa helpottanut hieman tai väliaikaisesti.

Kutina ja hilseily on äitynyt toisinaan tuskalliseksi ja kiusalliseksi.
Olen pikkuhiljaa vaihtanut lähes kaikki kasvojen hoitotuotteet luonnonkosmetiikkaan enkä enää vaihtaisi niitä muuhun. Kasvojeni ihon ne ovat vakuuttaneet tehostaan. Oli siis jo korkea aika niellä vaikealta kuulostava shampoopala ja kokeilla, olisiko vegaanisesta tuotteesta apua ongelmaani.

Voin kertoa, että kaikki ennakkoluuloni osoittautuivat vääriksi. Shampoopala ei ole hankala. Se on yllättävän helppo, varsinainen täsmätuote, koska sitä saa hierottua suoraan päänahkaan haluttuun kohtaan. Epäilin myös, ettei tästäkään olisi apua minulle. Kuitenkin jo muutaman pesukerran jälkeen huomasin kutinan vähentyneen samoin hilseen!

Ei myöskään kannata antaa shampoon vähän epäilyttävän ulkonäön hämätä, itse nimesin sen matoshampooksi, sillä madot tulivat ensimmäisenä mieleeni katseltuani palaa lähempää omissa hyppysissäni. Matoja ei inci-listasta löydy, ruusua, tarhakehäkukkaa ja kiinansypressiä kylläkin. Tuoksu on suloinen.

Huuhdeltu tukka tuntuu kovasti paljon eriltä ja se voi yllättää. Itselläni tukkaa on paljon ja sen paino tuntuu moninkertaiselta kun huuhteluvesi vielä valuu siitä. Hiukset tuntuvat nihkeiltä, mutta hoitoaineen jälkeen nihkeyskin on tiessään. Olen opetellut olemaan välttämättä tuosta huopatukka-vaiheesta sen verran hyvää tämä Lushin tuote on päänahalleni tehnyt.

Suosittelen lämpimästi jos päänahka on ongelma.
maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)