tiistai 26. joulukuuta 2017

joulunajan kuvia
Kun jouluaaton aattona raottelin silmiäni oli taivas vaaleanpunainen. Kärpänen venytteli kohmeisia kinttujaan ikkunan välissä, peiton alla oli mukavan lämmintä. // Joulukuusi haettiin ja kaadettiin vajaan sadan metrin päästä ulko-ovesta.


Jouluvalaistuksen sai myös hirvensarvet. 
Aatonaattona liekkimeri hautausmaalla oli vielä kovin hillitty. Lunta sen sijaan satoi vaakatasossa. // Paketteja, paketteja.Joulupäivän aarteet poimittiin metsästä.
Valkohäntäkauris pudotti molemmat sarvensa kuin lahjaksi ruokintapaikalle.Aamupalaksi voi ihan hyvin syödä kinkkua ja mätihyydykettä - eikö vain? edit: huomaa vihermehu. voisiko joku kertoa oikeasti herkullisen reseptin? // Kaikkialla ulkona on aivan käsittämättömän kaunista. Pari tuntisen ulkoiluni aikana olin vain ooh ja voih ja miten kaunista.

Joulu ei tänäkään vuonna tainnut mennä aivan suunnitelmien mukaan. Suunnitelmissa olleet rauhallinen oleilu jäi naurettavan vähäiseksi, joogamatto pysyi tiukasti rullalla ja kirjat suljettuina. Mainitsiko joku sohvannurkassa torkutut nokoset? Vain kahtena neljästä(!) päivästä ennätin ulkoilemaan kunnolla. Ehdin sentään kaivaa kameran esiin ja napata muutaman kuvan ulkona vallitsevasta kauneudesta, pari ruutua koirista ja nipun vaihtoehtoja koirablogin puolelle tulevaan yhteistyöhön. Mihin aika sitten meni - sitä sietää ihmetellä.


Toivottavasti teidän joulu sujui mallikkaasti ja mukavissa merkeissä? Palataan pian taas!


maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)