lauantai 30. joulukuuta 2017

kiinnostavat top 3


Vuoden viimeisillä hetkillä kovasti kiinnostaa:
* Näin vuodenvaihteen korvilla kiinnostaa äärettömän paljon: kuohuviinikekkerit, joissa on - sanomattakin selvää - loistava ja rento tunnelma. Kuplien siemailun ohessa napsittaisiin cocktailtikkuja, joissa olisi ainakin oliiveja, hyvää juustoa ja jotain suloisen makeaa - ehkä viinirypäleitä, olkoonkin tavanomainen valinta. Olisi myös tomaatista, mozzarellasta ja basilikasta kasattu salaatti sekä pizzaa. Niin ja tietysti sipsejä. Tarjoilujen ei aina tarvitse aiheuttaa stressiä. Eikä asun, kunhan on pukeutunut kimallukseen. (kuohuviinikekkerit kiinnostavat kyllä aina...)

* Ultra Bran paluukonserttinauhoitus sekä Beatles- dokumentti Yle Areenassa, jotka molemmat missasin mistä liekin syystä aiemmin. Ehkä viikonloppuna?

* Hevosten haliminen, joka lienee jo suorastaan kroonistunut puutetila (joten voisiko joku raahata meikän tallille?). Tätä puutetta ihmiselämässä on jatkunut jo ihan liian kauan ja hevosentuoksu hiuksista on hälvennyt jo aikapäiviä sitten. Mutta ei sitä silti unohda. Myös porojen rapsuttelu kiinnostaa kovasti, mutta lienee hieman haastavampi toteutettava? Poroissa niinkuin hevosissakin on jotain käsittämättömän viehättävää ja onhan minulla tausta heppatyttönä.Tuli myös hentoinen tarve loivennella edellisen postauksen närkästynyttä sävyä joulun ajan kiireistä, vaikka tottahan ne olivat joka sana. Koirablogin puolella suurin töihinlähtemiskiukku oli jo laantunut ja kirjoitinkin kuinka vietettiin muun muassa yhteisiä rapsutteluhetkiä koirien kanssa - se kuulostaa jo paljon leppoisammalta. (Samaisessa jutussa on muuten vinkkiä kodin- tai pihankin sisustamiseen, kannattaa käydä kurkkaamassa.) Jouluun mahtui myös paljon naurua, kuusen tuoksua, pakettien rapinaa, puhtaan saunan leppoisia löylyjä, myöhään valvottuja iltoja, glögin tuoksua ja herkkuja notkuvia pöytiä. Vain pari rakasta uupui paikalta.


Joko teillä on vuoden vaihtumiseen selvät suunnitelmat, miten vietätte sen?


maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)