keskiviikko 20. joulukuuta 2017

neljä yötäOijoijoi, tätä elämää! Neljän yön päästä on jouluaatto. 

En ole varsinaisesti mikään joulufani. Pari pakettia olen hommannut ja eilen valmistui ensimmäinen oma satsi joulutorttuja, muutama muki glögiä on kumottu - toisaalta muutama lahja on vielä hankkimatta ja ideatkin aikalailla vähissä. Haluaisin kätkeä paketteihin lahjoja, jotka ovat saajalleen tarpeellisia ja käytännöllisiä, mutta kun ihmisillä on kaikkea... Muut jouluvalmistelut - 0.
Tänä aamuna kännykästä hajosi näyttö. Hienoa! Juuri se asia, mitä tähän (tai mihinkään muuhunkaan) kohtaan kaipasin. Ehdin jo kirjoittaa Joulupukille eikä uusi puhelin varsinaisesti kuulunut toivelistalle, sillä se oli enempi tyhjää täynnä kuin vuosiin. 

Eniten odotan paria ylimääräistä vapaapäivää, jotka joulunpyhät tuovat tullessaan. Omaa aikaa, leppoista olemista, korvaan tuhisevia karvakuonoja (joilta ei kyllä voi välttyä muulloinkaan). Haaveilen myös hevosen tuoksusta ja suuren eläimen lämmöstä poskea vasten - jospa näinä ylimääräisinä vapaina haave toteutuisi? Mutta eikö tärkeintä ole, että joulu on omannäköinen? Sen ei tarvitse sopia mihinkään muottiin tai nuodattaa jotain tiettyä kaavaa. Joulu voi tulla hössöttämättä ja kaikessa rauhassa.
Kunhan itsellä ja lähimmmillä on hyvä olla.


maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)