lauantai 20. tammikuuta 2018

irti kahleista?


Suunnitelmissa oli maaliskuinen pako kauas maailmalle auringon syleilyyn. Viime viikkoisessa työpalaverissa haave kuitenkin torpattiin lempeästi ilmoittamalla ettei loman sijoittaminen juuri siihen ajankohtaan olisi oikein sopivaa, tilanne työmaalla kun on nyt on - miten sen sanoisi - hieman arvoituksellinen. Juuri siihen saumaan saattaa ajoittua isoja asioita ja kaikkien työpanosta tarvitaan. Eikö täällä pohjoisessa ole aikatauluja, kysyn vaan. Emme sentään elä Etelä-Euroopassa, missä käsite manaña on arkipäivää!
Ei siinä mitään, ennätän pitää lomani muulloinkin, mutta juuri tähän lomasuunnitelmaan kuului myös Lontoossa asuva veljeni, jonka loma-ajankohta isossa organisaatiossa oli määräytynyt jo aikaa sitten. Yhteinen loma-ajatus sen sijaan heitettiin ilmoille vasta äskettäin, joten mitään ei sentään ennätetty varata.

Työ on alkanut pikkuhiljaa tuntua enempi ja enempi kahlitsevalta, vaikkei varsinainen työaika ole juuri entisestään lisääntynyt. Tunne on enempi henkisellä tasolla. Pikkuhiljaa hiipinyt ahdistus lienee monen pienen asian summa,  yhtenä merkityksellisimpänä syynä halu tehdä toisin ja ehkä eniten - halu tehdä muita asioita. Tiedostan myös, että itselleni on hyvin haasteellista hyväksyä ohjeita, jotka sotivat omia arvojani vastaan. Sivusin aihetta täällä.

Havahduin tänä aamuna huomioon, että pari viime yötäni ovat olleet kovin rajuja. Lähetän iltaisin unitoiveita, joissa palmun lehvät huojuisivat lempeässä tuulenvireessä ja lämpimät aallot kuiskailisivat korvanjuuressa - jos edes unissaan pääsisi viettämään leppoista lomaa. Yhteydessä täytynee olla ongelma, sillä minulle on toimitettu aivan vääriä unia! Viime yönä piileksin pyssymiestä roskakatoksen takana ja pysäköityjen autojen alla, edellisenä pakenin ja vastaantaistelin veitsimiehen kanssa. Tosi leppoisa meininki siis. Mihin näistä voi reklamoida?
Lähettääkö alitajuntani minulle viestiä vai toistaako se vain tunteitani yön synkkinä hetkinä? Voisiko se ehkä lähettää selkokuvaisia viestejä ja ratkaisuja näiden väkivaltaisten ja sekopäisten sijasta? Sekä toimivan elämänsuunnitelman (ehkä liikeidean) ja roppakaupalla rohkeutta toteuttaa kahleista irtaantuminen!

Onko siellä ruudun toisella puolella kukaan tälläisten asioiden äärellä?


maria xxSeuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)